Waarom u huismerk inkt koopt

We weten allemaal dat inkt niet goedkoop is. Koopt of heeft u een printer, dan bent u niet alleen de aanschafprijs kwijt van de printer. Elke keer wanneer de inkt op is, koopt u weer nieuwe. Orginele inkt inktcartridges en patronen zijn vaak te prijzen. Gelukkig bestaat er en alternatief; namelijk huismerk inktcartridges. Wij geven u een aantal redenen waarom u moet kiezen voor huismerk inkt

1.    Huismerk is voordeliger

Een inktcartridge bestaat uit een chip, kunststof capsule en inkt. Het huismerk is voordeliger omdat de behuizing van de cartridges worden herbruikt, Deze worden namelijk gevuld. Daarom betaalt u minder voor de huismerk inkt. Ten tweede, originele cartridges zijn maar voor een deel gevuld. De originele gaat dus minder lang mee dan huismerk inkt. Huismerk inktpatronen zijn dus volledig gevuld en daarom zijn ze voordeliger.

2.    Huismerk inkt werd gewoon goed

Hoewel veel mensen denken dat huismerk niet goed werkt omdat het van een andere fabrikant is, werkt deze gewoon net zo goed als de originele. Wanneer er door de huismerk inkt cartridges iets met waardoor uw printer niet meer werkt. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

3.    Dezelfde kwaliteit

Vooral de kwaliteit van de inkt is natuurlijk belangrijk. Uiteindelijk bepaalt dit of de papieren in hoge kwaliteit worden geprint. Voor bijna elk originele inkt bieden wij een huismerk die op een zorgvuldige manier gemaakt worden door de fabrikanten. Daarom is deze dezelfde kwaliteit als de orginele inkt.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de huismerk inkt en originele inkt? Neem dan contact op met onze klantenservice en zij staan u graag te woord.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *