Is de inkt van uw printer op? Dan zit er maar een ding op, en dat is nieuwe printerinkt kopen. Het klinkt eenvoudig maar toch is de zoektocht naar de juiste printerinkt zo simpel nog niet. Want welke inkt heeft u precies nodig? En wat kan er in de printer? Wij helpen u graag. 

Welke printerinkt moet ik kopen?

Welk type printerinkt u kunt aanschaffen hangt af van het type printer dat u heeft. Voor het vinden van de juiste inkt voor uw printer dient u dus eerst het type printer te achterhalen. Kijk eens naar de code die op uw printer staat. Deze staat vaak bovenop, aan de zijkant of achterkant van uw printer. Dit nummer kunt u eenvoudig overnemen in onze zoekbalk. Wij selecteren automatisch alle inktpatronen die geschikt zijn voor uw printer! 

Kunt u het typenummer van uw printer niet vinden? Bekijk dan eens de oude cartridge die uit de printer komt . Ook hier staat een code op. Het enige wat u hoeft te doen is dit nummer over te nemen in de zoekbalk op onze website. Hierna verschijnt het type cartridge waar u naar op zoek bent. 

Goedkope printerinkt kopen

Natuurlijk moet de printerinkt die u koopt goed betaalbaar zijn. Daarom bieden wij originele en universele inktcartridges aan, tegen de laagste prijzen. Bij ons kunt u al flink besparen op originele cartridges van merken zoals Canon, Epson, Brother en HP. 

Wilt u nog meer besparen? Dan kunt u kiezen voor een universele inktcartridge. Deze cartridges zijn veelal compatible met elk type printer. Ze zijn een stuk goedkoper, maar altijd van hoogwaardige kwaliteit en hebben dezelfde levensduur als de originele cartridges. 

Advies nodig voordat u printerinkt koopt?

Wilt u nieuwe inktpatronen kopen voor in uw printer, maar weet u niet goed welke u nodig heeft? Voor advies over inkt en printers kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten of bij ons langskomen in de winkel!