BJ

BJ

20 products

BJC

BJC

18 products

Fax

Fax

4 products

FC

FC

2 products

I

I

35 products

i Sensys Fax

i Sensys Fax

2 products

i-Sensys

i-Sensys

81 products

Imageclass

Imageclass

16 products

iR

iR

2 products

Laser Class

Laser Class

2 products

Laser Shot

Laser Shot

1 product

LaserBase

LaserBase

2 products

LBP

LBP

12 products

MF

MF

16 products

MultiPass

MultiPass

6 products

NP

NP

2 products

PC

PC

4 products

Pixma IP

Pixma IP

65 products

Pixma IP 90

Pixma IP 90

3 products

Pixma IX

Pixma IX

21 products

Pixma MG

Pixma MG

46 products

Pixma Mini

Pixma Mini

2 products

Pixma MP

Pixma MP

38 products

Pixma MX

Pixma MX

42 products

Pixma TS

Pixma TS

25 products

S

S

20 products

Selphy

Selphy

2 products

Smartbase

Smartbase

4 products

Canon cartridge

Canon onderscheidt zich van andere merken door haar zuinige cartridge. Waar bij het ene merk de inkt alweer op is, print je met Canon inkt gewoon nog even wat langer door. Daarnaast staat de afdrukkwaliteit ook hoog in het vaandel bij Canon. De kleuren zijn diep en zeer levendig. De combinatie van zuinige inkt cartridges en superieure afdrukkwaliteit maakt Canon een aantrekkelijke keuze voor zowel op professioneel niveau als bij u thuis. Een Canon cartridge is verkrijgbaar is meerdere soorten. Dit heeft te maken met het aantal pagina’s dat u print. Print u dagelijks vele teksten, dan is het aan te bevelen om een van de extra grote zwarte cartridges aan te kopen. Op deze manier print u nog langer door met dezelfde cartridge. Print u juist veel foto’s en illustraties? Dan is het zeer aan te bevelen om een grote kleurencartridge te installeren. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel de kleureninkt als de zwarte inkt tegelijk in uw printer te plaatsen. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het vervangen van uw Canon cartridge.

Kenmerken van Canon inkt

De levensduur van uw prints is natuurlijk belangrijk. Het komt regelmatig voor bij andere typen inkt dat deze naar verloop van tijd ietwat gaan vervagen of zelfs onleesbaar kunnen worden. Canon inkt is zodanig ontwikkeld dat uw prints gedurende lange tijd kwalitatief hoogwaardig blijven. U kunt op deze manier zorgeloos printen. Ook jaren nadat u de prints heeft gemaakt zult u nog kunnen genieten van de dan nog altijd optimale kwaliteit. Dit geldt voor zowel de teksten en zeker ook voor de foto’s. Met name foto’s kunnen u dierbaar zijn. Het zijn vaak mooie herinneringen uit uw leven. Natuurlijk wilt u dat deze herinneringen niet verloren gaan of vervagen. Met Canon inkt kunt u ervan verzekerd zijn dat uw prints in optimale staat blijven, ook lang nadat ze zijn geprint. Een ander onderscheid dat Canon inkt maakt is de milieuvriendelijke productie. Canon inkt wordt op een zodanige wijze geproduceerd dat de cartridges recyclebaar zijn. Op deze manier helpt u niet alleen uzelf met hoogwaardige prints en kwalitatieve teksten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. De keuze om voor Canon inkt te kiezen ligt dus voor de hand. Uitstekende kwaliteit afdrukken die over een langer periode meegaan zonder verlies van kwaliteit. Ook wanneer u van plan bent om speciale afdrukken te realiseren, zoals bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s. Wanneer u hier papier voor gebruikt dat speciaal is vervaardigd om foto’s mee af te drukken, zal ook op deze ondergrond de Canon inkt uitstekend presteren. Maar ook voor de afdrukken op dikker papier van hogere kwaliteit is geen probleem. De prestaties van de Canon inkt zijn op iedere mogelijk denkbare ondergrond constant en probleemloos.

Ondervind zelf de voordelen van de Canon cartridge en bestel vandaag bij inktservicenederland.nl, bijvoorbeeld Canon E30 of Canon 737!